O podjetju

emv vrscaj skupinska

EMV Vrščaj za vas
40-letna prisotnost na Slovenskem tržišču ter na področju Bele krajine se odraža z dolgoletno tradicijo ter bogatimi izkušnjami, ki smo jih skozi leta pridobili na področju izvajanja in vzdrževanja vseh vrst obstoječih elektroinstalacij za jaki in šibki tok, električnih instalacij, strelovodov ter najbolj učinkovite  rabe električne energije.

Usidrana prisotnost kot vodilnih na tržišču se izraža skozi avtomatizacijo procesov, centralnim nadzorom sistemov ter ne na zadnje UPS sistemov.

Neutrudljivo sledenje novim tehnološkim izzivom, izpopolnjevanja kadra s stalnim izobraževanjem ter redno vlaganje v najboljšo opremo, potrjuje visoko kakovost profesionalnih storitev, ki jo izvajamo za naše naročnike na vseh področjih našega delovanja.

Pogled v prihodnost
Iz dneva v dan se približujemo enemu in edinemu cilju, da kvalitetno in uspešno utrdimo položaj kot vodilno elektroinstalacijsko podjetje v Sloveniji. To je dosegljivo zaradi našega prepričanja, ker vsakemu uporabniku približamo energetsko učinkovitost, uporabo obnovljivih virov energije ter najbolj ključnega primera, da prispevamo k kvalitetnemu načinu življenja z manj negativnimi vplivi na okolje.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.
Dosežemo ga s kvalitetno opravljenimi storitvami, doslednim spoštovanjem rokov, odgovornostjo ter skrbjo za okolje. Profesionalen in korekten odnos ekipe do poslovnih partnerjev, je slika naše prepoznavnosti v širšem slovenskem okolju.

Vključeni v družbo
Družbena odgovornost, uspešno poslovanje in še pred vsem tem dobri medsebojni odnosi, so za nas bistvenega pomena in zato skrbimo za strokovno napredovanje ter socialno varnost zaposlenih. Vklopljeni smo tudi v družbeno koristne dejavnosti in s tem omogočimo lepše ter kakovostnejše življenje. Iz tega namena redno finančno podpiramo dobrodelne dogodke v domačem okolju, tradicionalne in prepoznavne prireditve kot so: Jurjevanje v Beli Krajini, Črnfest, Martinovanje v Črnomlju itn.

Naši otroci so naša prihodnost, zato smo že več kot 20 let sponzor Košarkarskega kluba Črnomelj, ker se zavedamo, da bodo z zdravim načinom življenja in športno dejavnostjo dosegali v življenju višje cilje.

Direktor
Ivo Vrščaj

Povpraševanje

Email:
Tema:
Sporočilo:
Koliko je 29-19

Kontaktirajte nas

T: 031 604 161

E: info@emv-vrscaj.si

ZAUPANJA VREDNI PARTNERJI

  • 1
  • 2
  • 3